Print

Politica de confidentialitate

FUNDATIA PENTRU DEZVOLTAREA SERVICIILOR SOCIALE denumita mai departe EUADOPT.RO, in calitate de autor, proprietar, administrator al www.euadopt.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii de comenzi.

INFORMATII DE NATURA FOARTE PERSOANALA
EUADOPT.RO nu doreste sa colecteze informatii de natura foarte personala (cum ar fi informatiile asupra opiniilor politice, apartenenta religioasa sau date legate de sanatate sau viata sexuala) prin intermediul acestui website. Daca EUADOPT.RO va dori sa colecteze astfel de date, vi se va solicita acordul în acest sens. Va rugam sa retineti ca, în cazul în care veti furniza pentru EUADOPT.RO informatii de natura foarte personala care nu au fost solicitate, sunteti de acord cu utilizarea acestor informatii conform celor descrise mai sus.

„COOKIES”
EUADOPT.RO poate colecta si analiza informatii legate de utilizarea acestui web-site, inclusiv numele de domeniu, numarul de vizitari, paginile vizitate, site-urile vizitate anterior sau ulterior si durata sesiunilor. Aceste informatii pot fi colectate prin folosirea de „cookies”. Un „cookie” este un fisier text de volum mic, plasat pe hard-discul dvs. de catre serverul paginii web. Puteti sa decideti daca doriti sau nu sa folositi „cookies”, prin modificarea setarilor browser-ului dvs. Un „cookie” va face utilizarea acestui site mai rapida si mai facila.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, EUADOPT.RO are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

EUADOPT.RO se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului EUADOPT.RO, prin efectuarea de comenzi la produse/servicii, prin completarea formularului de comanda, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.a

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:
– dreptul la informare (art.12)
– dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
– dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
– dreptul de opozitie (art.15);
– dreptul de a fi supus unei decizii individuale (art.17);
– dreptul de a se apresa justitiei (art.18).

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de EUADOPT.RO in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

DACA NU DORITI CA DATELE DUMNEAVOASTRA SA FIE COLECTATE VA RUGAM SA NU NI LE FURNIZATI.

Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricand acest lucru la urmatoarea adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

SCOPUL COLECTARII DATELOR:
Atunci cand ne furnizati datele cu caracter personal, EUADOPT.RO le poate utiliza in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel:

– pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta pentru nevoile dumneavoastra;
– pentru a va confirma prodúcele/serviciile pe care le-ati achizitionat in sistem on-line si a va furniza informatii suplimentare cu privire la aceste produse/servicii (eventuale modificari de periodicitate/intarzieri in aparitie etc);
– transmiterii de oferte
– transmiterea datelor cu caracter personal partenerilor contractuali ai EUADOPT.RO

EUADOPT.RO poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna-credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozitiile legale; protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale EUADOPT.RO si ale site-ului www.euadopt.ro; actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii.

Atunci cand EUADOPT.RO este solicitat sa furnizeze date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii stricte a obiectului solicitarii.

COLECTAREA DE DATE CU CARACTER PERSONAL
Suplimentar fata de cele de mai sus, colectarea de date cu caracter personal pe site-ul www.euadopt.ro implica:

– efectuarea de cereri de oferta on-line pe site-ul www.euadopt.ro necesita furnizarea informatiilor solicitate si marcate a fi obligatorii, inclusiv datele cu caracter personal.

Folosim datele cu caracter personal colectate pe site-ul www.euadopt.ro, prin formulare de comanda in urmatoarele scopuri:

– asigurarea serviciilor sau produselor achizitionate de dumneavoastra
– facturarii produselor/serviciilor comandate de dumneavoastra;

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigi/dispute privind fraudele, institutiilor abilitate.

UTILIZAREA DATELOR STATISTICE SI A DATELOR ANONIME

EUADOPT.RO poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in urmatoarele scopuri:

– realizarii de rapoarte / analize;
– realizarii de informari in scopuri proprii;

FRAUDA

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI EUADOPT.RO, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL EUADOPT.RO VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE AU INCERCAT ACEST FAPT, SAU CARE EXPLOATEAZA ERORI ALE APLICATIEI.

LITIGII
Orice litigiu aparut intre Clienti si EUADOPT.RO va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

CLAUZA DE EXONERARA DE RASPUNDERE
PREVEDERI GENERALE
Accesand aceasta pagina web, sunteti de acord cu prevederile prezentei Clauze. În cazul vreunui conflict între termenii si conditiile unor anumite produse si servicii si aceasta Clauza, conditiile specifice respectivelor produse si servicii vor prevala.

UTILIZAREA SITE-ULUI http://www.euadopt.ro
Informatiile furnizate pe sau prin aceasta pagina web nu trebuie folosite ca substituent pentru nici o forma de consultanta. Deciziile luate pe baza acestor informatii vor fi luate pe contul si riscul dvs.

Cu toate ca, EUADOPT.RO intentioneaza sa ofere informatii precise, complete si actualizate, care au fost obtinute din surse considerate de încredere, EUADOPT.RO nu ofera garantii sau certitudinea expresa sau implicata, cu privire la faptul daca informatiile furnizate pe sau prin prezentul website sunt precise, complete sau actualizate.

EUADOPT.RO nu certifica si nici nu garanteaza faptul ca acest website functioneaza fara erori sau întreruperi.

Nu este permisa utilizarea acestui web-site într-un mod care ar împiedica folosirea acestuia de alti utilizatori Internet, care ar putea duce la periclitarea/punerea în pericol a functionarii acestui web-site si/sau care afecteaza informatiile furnizate pe sau prin acest web-site sau a software-ului pe care se bazeaza.

PROPRIETATE INTELECTUALA
EUADOPT.RO, sau proprietarul relevant îsi pastreaza toate drepturile (inclusiv de drept de autor, marci înregistrate, brevete, ca si orice alte drepturi de proprietate intelectuala) referitor la toate informatiile furnizate prin sau pe acest website (inclusiv toate textele, elementele grafice si logotipurile). 

Nu aveti dreptul a copia, descarca, publica, distribui sau reproduce în nici un fel informatiile continute pe aceasta pagina web, sub nici o forma, fara aprobarea prealabila scrisa din partea EUADOPT.RO sau fara aprobarea corespunzatoare a proprietarului. 

Cu toate acestea, puteti tipari si /sau descarca informatii continute în aceasta pagina web, pentru uzul dvs. personal. Legaturile catre pagina web a EUADOPT.RO nu sunt permise fara aprobarea prealabila scrisa.

COMUNICARI ON-LINE
Mesajele pe care le transmiteti catre EUADOPT.RO prin e-mail ar putea sa nu fie securizate. EUADOPT.RO va recomanda sa nu transmiteti informatii confidentiale catre EUADOPT.RO prin e-mail. Daca va hotarâti sa trimiteti orice mesaj catre EUADOPT.RO prin e-mail, dvs. acceptati riscul ca respectivul mesaj sa fie interceptat, folosit necorespunzator si modificat de catre o terta parte.

EXCLUDEREA RASPUNDERII
Nici EUADOPT.RO, nici agentii sau subcontractorii acesteia nu vor raspunde pentru nici o dauna directa, indirecta, speciala, incidentala, consecventiala, punitiva sau exemplara, inclusiv, dar fara a se limita la pierderi financiare, profituri pierdute sau încalcarea imaginii de marca (chiar daca EUADOPT.RO a fost avertizata cu privire la aceasta posibilitate) survenite în orice mod, dar fara a se limita la 
(i) orice deficiente, virusi sau alte defectiuni produse vreunui echipament sau software, în legatura cu accesul la acest web-site 
(ii) informatia furnizata în acest web-site, 
(iii) interceptarea, modificarea sau folosirea necorespunzatoare a informatiilor transmise catre EUADOPT.RO sau transmise catre dvs., 
(iv) functionarea sau lipsa de disponibilitate a acestui web-site, 
(v) utilizarea necorespunzatoare a acestui web-site, 
(vi) pierderea datelor, 
(vii) descarcarea sau utilizarea altor produse software puse la dispozitie prin acest web-site, sau 
(viii) pretentii ale tertilor cu privire la utilizarea acestui web-site.

Excluderea raspunderii se realizeaza totodata în beneficiul directorilor si angajatilor EUADOPT.RO.

LEGISLATIA APLICABILA
Acest website si Clauza de eliberare de raspundere vor fi guvernate si interpretate conform legislatiei României. Toate disputele care rezulta din, sau în legatura cu prezenta Clauza for fi transmise spre solutionare exclusiva catre instantele din România.

MODIFICARI
EUADOPT.RO îsi rezerva dreptul de a modifica informatiile furnizate pe sau prin acest web-site, inclusiv termenii acestei Clauze, în orice moment, fara preaviz. Este recomandabil sa revedeti informatiile furnizate pe sau prin acest web-site, inclusiv termenii acestei Clauze, în mod periodic, pentru a constata modificarile.

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Data actualizarii: 26 AUGUST 2019